Продуктот е успешно додаден.

СУПА ПОДРАВКА КОКОШКИНА ТЕСТЕНИНИ 62Г

СУПА ПОДРАВКА КОКОШКИНА ТЕСТЕНИНИ 62Г
36,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 001051
Информациии за производот "СУПА ПОДРАВКА КОКОШКИНА ТЕСТЕНИНИ 62Г"
Корисни линкови за "СУПА ПОДРАВКА КОКОШКИНА ТЕСТЕНИНИ 62Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СУПА ПОДРАВКА КОКОШКИНА ТЕСТЕНИНИ 62Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (68,00 MKD * / 1 kg)
68,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (57,00 MKD * / 1 kg)
57,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (79,00 MKD * / 1 kg)
79,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (429,00 MKD * / 1 kg)
429,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
39,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (590,00 MKD * / 1 kg)
590,00 ден.
ЦИТРОН ЦРВЕН ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (155,00 MKD * / 1 kg)
155,00 ден.
Прегледани