Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  
ПИЛЕ ЛУДОГОРСКО СВЕЖО ТАЦНА /КГ
ПИЛЕ ЛУДОГОРСКО СВЕЖО ТАЦНА /КГ
Содржжина 0.2 kg (198,00 MKD * / 1 kg)
198,00 ден.
КОПАН СО НАДКОПАН ЈОНА СВЕЖ /КГ
КОПАН СО НАДКОПАН ЈОНА СВЕЖ /КГ
Содржжина 0.5 kg (259,00 MKD * / 1 kg)
259,00 ден.
ПИЛЕ ЈОНА  МАЛО СВЕЖО /КГ
ПИЛЕ ЈОНА МАЛО СВЕЖО /КГ
Содржжина 0.5 kg (229,00 MKD * / 1 kg)
229,00 ден.
ЏИГЕР ПЕРУТНИНА ПИЛЕШКИ /КГ
ЏИГЕР ПЕРУТНИНА ПИЛЕШКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (181,00 MKD * / 1 kg)
181,00 ден.
ПИЛЕ ЈОНА СРЕДНО /КГ
ПИЛЕ ЈОНА СРЕДНО /КГ
Содржжина 1 kg
230,00 ден.
Прегледани