Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
1 Од 2
РИБА ОСЛИЌ МЕТРО 800Г
РИБА ОСЛИЌ МЕТРО 800Г
157,00 ден.

- 9,7 %

РИБА ОСЛИЌ ФРИКОМ 800Г
РИБА ОСЛИЌ ФРИКОМ 800Г
165,00 ден. 149,00 ден.
Акција до: 10.12.2019
РИБА ОСЛИЌ ХЕК /КГ
РИБА ОСЛИЌ ХЕК /КГ
Содржжина 0.2 kg (168,00 MKD * / 1 kg)
168,00 ден.
ФИШ ФИНГЕР ТИКО 250Г
ФИШ ФИНГЕР ТИКО 250Г
43,00 ден.
РИБА ЛОСОС КОТЛЕТИ МЕТРО 600Г
РИБА ЛОСОС КОТЛЕТИ МЕТРО 600Г
259,00 ден.
ФИШФИНГЕР ЕСВА 250Г
ФИШФИНГЕР ЕСВА 250Г
56,00 ден.
ФИШБУРГЕР ЕСВА 250Г
ФИШБУРГЕР ЕСВА 250Г
56,00 ден.
РИБА СКУША ФРИКОМ /КГ
РИБА СКУША ФРИКОМ /КГ
Содржжина 0.2 kg (168,00 MKD * / 1 kg)
168,00 ден.
ЛОСОС ФИНГЕР ВИЦИ 250Г
ЛОСОС ФИНГЕР ВИЦИ 250Г
75,00 ден.
ФИШФИНГЕР СО МОЦАРЕЛА ЕСВА 250Г
ФИШФИНГЕР СО МОЦАРЕЛА ЕСВА 250Г
78,00 ден.
ЛИГЊИ СЕЦКАНИ КАЛИМАНИС 500Г
ЛИГЊИ СЕЦКАНИ КАЛИМАНИС 500Г
190,00 ден.
РИБА ОСЛИЌ МИА МАРИ ФИЛЕТИ 500Г
РИБА ОСЛИЌ МИА МАРИ ФИЛЕТИ 500Г
195,00 ден.
РИБА ЛОСОС КОТЛЕТИ МИА МАРИ 600Г
РИБА ЛОСОС КОТЛЕТИ МИА МАРИ 600Г
265,00 ден.
1 Од 2
Прегледани