Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  
ФИЛЕ ПИЛЕШКО ЦЕКИН ЗАМРЗНАТО /КГ ТАЦНА
ФИЛЕ ПИЛЕШКО ЦЕКИН ЗАМРЗНАТО /КГ ТАЦНА
Содржжина 1 kg
389,00 ден.
ПИЛЕ ГРИЛ ЦЕКИН ТАЦНА
ПИЛЕ ГРИЛ ЦЕКИН ТАЦНА
Содржжина 0.2 kg (219,00 MKD * / 1 kg)
219,00 ден.
ПИЛЕ ГРИЛ ЦЕКИН КЕСА
ПИЛЕ ГРИЛ ЦЕКИН КЕСА
Содржжина 0.2 kg (209,00 MKD * / 1 kg)
209,00 ден.
ПИЛЕ ПЕРУТНИНА СИТНО ЗАМРЗНАТО КЕСА
ПИЛЕ ПЕРУТНИНА СИТНО ЗАМРЗНАТО КЕСА
Содржжина 0.2 kg (215,00 MKD * / 1 kg)
215,00 ден.
КОПАН И НАДКОПАН ЦЕКИН КЕСА ЗАМРЗ
КОПАН И НАДКОПАН ЦЕКИН КЕСА ЗАМРЗ
Содржжина 0.2 kg (189,00 MKD * / 1 kg)
189,00 ден.

- 21,58 %

ПИЛЕШКИ МЕДАЉОНИ ЦЕКИН 440Г ПАНИРАНИ
ПИЛЕШКИ МЕДАЉОНИ ЦЕКИН 440Г ПАНИРАНИ
190,00 ден. 149,00 ден.
Акција до: 20.10.2021
СТЕК ПЕРУТНИНА 800Г
СТЕК ПЕРУТНИНА 800Г
309,00 ден.

- 21,48 %

ПИЛЕ ЈОНА ГОЛЕМО ЗАМРЗНАТО /КГ
ПИЛЕ ЈОНА ГОЛЕМО ЗАМРЗНАТО /КГ
Содржжина 1 kg
149,00 ден. 117,00 ден.
Акција до: 20.10.2021

- 19,46 %

ПИЛЕ ЈОНА СРЕДНО ЗАМРЗНАТО /КГ
ПИЛЕ ЈОНА СРЕДНО ЗАМРЗНАТО /КГ
Содржжина 1 kg
149,00 ден. 120,00 ден.
Акција до: 20.10.2021
Прегледани