Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  
1 Од 2
КРИЛЦА БИБО ПИЛЕШКИ /КГ
КРИЛЦА БИБО ПИЛЕШКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (102,00 MKD * / 1 kg)
102,00 ден.
КОПАН КРАТОК БИБО ПИЛЕШКИ /КГ
КОПАН КРАТОК БИБО ПИЛЕШКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
СТЕК БИБО ПИЛЕШКИ /КГ
СТЕК БИБО ПИЛЕШКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (285,00 MKD * / 1 kg)
285,00 ден.
СРЦА БИБО ПИЛЕШКИ /КГ
СРЦА БИБО ПИЛЕШКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (116,00 MKD * / 1 kg)
116,00 ден.
ПИЛЕ ГРИЛ ЦЕКИН ТАЦНА
ПИЛЕ ГРИЛ ЦЕКИН ТАЦНА
Содржжина 0.2 kg (199,00 MKD * / 1 kg)
199,00 ден.
ПИЛЕ ГРИЛ ЦЕКИН КЕСА
ПИЛЕ ГРИЛ ЦЕКИН КЕСА
Содржжина 0.2 kg (189,00 MKD * / 1 kg)
189,00 ден.
ПИЛЕ ПЕРУТНИНА СИТНО КЕСА
ПИЛЕ ПЕРУТНИНА СИТНО КЕСА
Содржжина 0.2 kg (205,00 MKD * / 1 kg)
205,00 ден.
КОПАН СО НАДКОПАН БИБО ПИЛЕШКИ /КГ
КОПАН СО НАДКОПАН БИБО ПИЛЕШКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (110,00 MKD * / 1 kg)
110,00 ден.
СТЕК ЦЕКИН ПИЛЕШКИ ТАЦНА 1КГ
СТЕК ЦЕКИН ПИЛЕШКИ ТАЦНА 1КГ
Содржжина 0.15 kg (355,00 MKD * / 1 kg)
355,00 ден.
КОПАН И НАДКОПАН ЦЕКИН КЕСА ЗАМРЗ
КОПАН И НАДКОПАН ЦЕКИН КЕСА ЗАМРЗ
Содржжина 0.2 kg (185,00 MKD * / 1 kg)
185,00 ден.
КОПАН ЦЕКИН КЕСА
КОПАН ЦЕКИН КЕСА
Содржжина 0.2 kg (192,00 MKD * / 1 kg)
192,00 ден.
СТЕК ПЕРУТНИНА 800Г
СТЕК ПЕРУТНИНА 800Г
299,00 ден.
ПИЛЕ ФРАНЦУСКО КРУПНО /КГ
ПИЛЕ ФРАНЦУСКО КРУПНО /КГ
Содржжина 0.2 kg (136,00 MKD * / 1 kg)
136,00 ден.
СТЕК АМЕТА СМРЗНАТ /КГ КЕСА
СТЕК АМЕТА СМРЗНАТ /КГ КЕСА
Содржжина 0.2 kg (235,00 MKD * / 1 kg)
235,00 ден.
1 Од 2
Прегледани