Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
РИБА ОСЛИЌ МЕТРО 800Г
РИБА ОСЛИЌ МЕТРО 800Г
157,00 ден.

- 9,7 %

РИБА ОСЛИЌ ФРИКОМ 800Г
РИБА ОСЛИЌ ФРИКОМ 800Г
165,00 ден. 149,00 ден.
Акција до: 10.12.2019
РИБА ОСЛИЌ ХЕК /КГ
РИБА ОСЛИЌ ХЕК /КГ
Содржжина 0.2 kg (168,00 MKD * / 1 kg)
168,00 ден.
РИБА СКУША ФРИКОМ /КГ
РИБА СКУША ФРИКОМ /КГ
Содржжина 0.2 kg (168,00 MKD * / 1 kg)
168,00 ден.
РИБА ОСЛИЌ МИА МАРИ ФИЛЕТИ 500Г
РИБА ОСЛИЌ МИА МАРИ ФИЛЕТИ 500Г
195,00 ден.
РИБА ЛОСОС КОТЛЕТИ МИА МАРИ 600Г
РИБА ЛОСОС КОТЛЕТИ МИА МАРИ 600Г
265,00 ден.
РИБА СКУША МИА МАРИ ЦЕЛА /КГ
РИБА СКУША МИА МАРИ ЦЕЛА /КГ
Содржжина 0.2 kg (142,00 MKD * / 1 kg)
142,00 ден.
РИБА ПАНГА КОТЛЕТИ МИА МАРИ 800Г
РИБА ПАНГА КОТЛЕТИ МИА МАРИ 800Г
205,00 ден.
РИБА ОСЛИЌ МИА МАРИ ЧИСТЕН 800Г
РИБА ОСЛИЌ МИА МАРИ ЧИСТЕН 800Г
165,00 ден.
РИБА ФРИКОМ СКУША /КГ
РИБА ФРИКОМ СКУША /КГ
Содржжина 0.2 kg (169,00 MKD * / 1 kg)
169,00 ден.
Прегледани