Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  
ПИЛЕ ЦЕКИН КАЛИБРО СВЕЖО
ПИЛЕ ЦЕКИН КАЛИБРО СВЕЖО
Содржжина 0.2 kg (199,00 MKD * / 1 kg)
199,00 ден.
ФИЛЕ ОД ГРАДИ ЦЕКИН СВЕЖО ТАЦНА
ФИЛЕ ОД ГРАДИ ЦЕКИН СВЕЖО ТАЦНА
Содржжина 0.15 kg (429,00 MKD * / 1 kg)
429,00 ден.
КОПАН ЦЕКИН СВЕЖ ТАЦНА
КОПАН ЦЕКИН СВЕЖ ТАЦНА
Содржжина 0.15 kg (230,00 MKD * / 1 kg)
230,00 ден.
КОПАН И НАДКОПАН ЦЕКИН СВЕЖ ТАЦНА
КОПАН И НАДКОПАН ЦЕКИН СВЕЖ ТАЦНА
Содржжина 0.15 kg (205,00 MKD * / 1 kg)
205,00 ден.
СТЕК ЛУДОГОРСКИ СВЕЖ ТАЦНА /КГ
СТЕК ЛУДОГОРСКИ СВЕЖ ТАЦНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (345,00 MKD * / 1 kg)
345,00 ден.
ПИЛЕ ЛУДОГОРСКО СВЕЖО ТАЦНА /КГ
ПИЛЕ ЛУДОГОРСКО СВЕЖО ТАЦНА /КГ
Содржжина 0.2 kg (172,00 MKD * / 1 kg)
172,00 ден.
БАТАК ЛУДОГОРСКИ КРАТОК СВЕЖ Т /КГ
БАТАК ЛУДОГОРСКИ КРАТОК СВЕЖ Т /КГ
Содржжина 0.15 kg (202,00 MKD * / 1 kg)
202,00 ден.
БАТАК  ПЕРУТНИНА КРАТОК СВЕЖ 500Г
БАТАК ПЕРУТНИНА КРАТОК СВЕЖ 500Г
115,00 ден.
СТЕК ПИЛЕШКИ ПЕРУТНИНА 500ГР СВЕЖ
СТЕК ПИЛЕШКИ ПЕРУТНИНА 500ГР СВЕЖ
195,00 ден.
БАТАК ПЕРУТНИНА 440Г СВЕЖ
БАТАК ПЕРУТНИНА 440Г СВЕЖ
96,00 ден.
ПИЛЕ ПЕРУТНИНА ТАЦНА СВЕЖО /КГ
ПИЛЕ ПЕРУТНИНА ТАЦНА СВЕЖО /КГ
Содржжина 0.2 kg (195,00 MKD * / 1 kg)
195,00 ден.
Прегледани