Продуктот е успешно додаден.

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СПАНАЌ/СИРЕЊЕ 70Г

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СПАНАЌ/СИРЕЊЕ 70Г
33,00 ден. * 39,00 ден. * (15,38% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000626
Информациии за производот "БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СПАНАЌ/СИРЕЊЕ 70Г"
Корисни линкови за "БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СПАНАЌ/СИРЕЊЕ 70Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС СПАНАЌ/СИРЕЊЕ 70Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.

- 15,38 %

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (112,00 MKD * / 1 kg)
112,00 ден.
АВОКАДО АВОКАДО
Содржжина 0.5 kg (349,00 MKD * / 1 kg)
349,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.

- 15,38 %

КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (42,00 MKD * / 1 kg)
42,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
ИНДИСКИ ОРЕВИ ПЕЧЕН /КГ ИНДИСКИ ОРЕВИ ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (679,00 MKD * / 1 kg)
679,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР 40% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (595,00 MKD * / 1 kg)
595,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (71,00 MKD * / 1 kg)
71,00 ден.
Прегледани