Продуктот е успешно додаден.

ЧОКОЛАДО ДОРИНА СО КЕКС 80Г

ЧОКОЛАДО ДОРИНА СО КЕКС 80Г
42,00 ден. * 52,00 ден. * (19,23% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000971
Информациии за производот "ЧОКОЛАДО ДОРИНА СО КЕКС 80Г"
Корисни линкови за "ЧОКОЛАДО ДОРИНА СО КЕКС 80Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКОЛАДО ДОРИНА СО КЕКС 80Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (144,00 MKD * / 1 kg)
144,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (104,00 MKD * / 1 kg)
104,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (195,00 MKD * / 1 kg)
195,00 ден.

- 14,29 %

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (29,00 MKD * / 1 kg)
29,00 ден.

- 3,01 %

БОНБОНИЕРА АТЛАНТИС 200Г БОНБОНИЕРА АТЛАНТИС 200Г
129,00 ден. 133,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
ШУНКА СОЛЕТА ДЕЛИКАТЕС /КГ ШУНКА СОЛЕТА ДЕЛИКАТЕС /КГ
Содржжина 0.15 kg (279,00 MKD * / 1 kg)
279,00 ден.

- 27,59 %

КРЕКЕРИ КРОКО 100Г КРЕКЕРИ КРОКО 100Г
21,00 ден. 29,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
59,00 ден.

- 21,16 %

- 21,51 %

СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ТРНИЧКО ОВЧО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (339,00 MKD * / 1 kg)
339,00 ден.
СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (329,00 MKD * / 1 kg)
329,00 ден.

- 28,78 %

Прегледани