Продуктот е успешно додаден.

ГРАВ КАРНЕКС СО КОЛБАСИ 400Г

ГРАВ КАРНЕКС СО КОЛБАСИ 400Г
149,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000073
Информациии за производот "ГРАВ КАРНЕКС СО КОЛБАСИ 400Г"
Корисни линкови за "ГРАВ КАРНЕКС СО КОЛБАСИ 400Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ГРАВ КАРНЕКС СО КОЛБАСИ 400Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (89,00 MKD * / 1 kg)
89,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (74,00 MKD * / 1 kg)
74,00 ден.
ПЕЧЕНИЦА СОЛЕТА СВИНСКА ЧАДЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА СОЛЕТА СВИНСКА ЧАДЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (625,00 MKD * / 1 kg)
625,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА ОВЧИ ВАК. /КГ КАШКАВАЛ КОРАБ ТРНИЦА ОВЧИ ВАК. /КГ
Содржжина 0.5 kg (739,00 MKD * / 1 kg)
739,00 ден.
СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ КОРАБ ТРНИЦА МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (490,00 MKD * / 1 kg)
490,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (91,00 MKD * / 1 kg)
91,00 ден.
ОРЕВИ ЧЕЗА ЈАТКИ /КГ ОРЕВИ ЧЕЗА ЈАТКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (660,00 MKD * / 1 kg)
660,00 ден.
КУЛЕН СОЛЕТА /КГ КУЛЕН СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (699,00 MKD * / 1 kg)
699,00 ден.
МОРТАДЕЛА СОЛЕТА /КГ МОРТАДЕЛА СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (470,00 MKD * / 1 kg)
470,00 ден.
Прегледани