Продуктот е успешно додаден.

ПАШТЕТА АРГЕТА КОКОШКИНА 45Г

ПАШТЕТА АРГЕТА КОКОШКИНА 45Г
37,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000252
Информациии за производот "ПАШТЕТА АРГЕТА КОКОШКИНА 45Г"
Корисни линкови за "ПАШТЕТА АРГЕТА КОКОШКИНА 45Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПАШТЕТА АРГЕТА КОКОШКИНА 45Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (440,00 MKD * / 1 kg)
440,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (62,00 MKD * / 1 kg)
62,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (650,00 MKD * / 1 kg)
650,00 ден.
ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (349,00 MKD * / 1 kg)
349,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (62,00 MKD * / 1 kg)
62,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (103,00 MKD * / 1 kg)
103,00 ден.
Прегледани