Продуктот е успешно додаден.

ТУНА БАДУКО ЦЕЛА 95Г

ТУНА БАДУКО ЦЕЛА 95Г
62,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000060
Информациии за производот "ТУНА БАДУКО ЦЕЛА 95Г"
Корисни линкови за "ТУНА БАДУКО ЦЕЛА 95Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ТУНА БАДУКО ЦЕЛА 95Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (79,00 MKD * / 1 kg)
79,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ ЈАБОЛКО АЈДАРЕТ
Содржжина 0.5 kg (67,00 MKD * / 1 kg)
67,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
39,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (57,00 MKD * / 1 kg)
57,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (68,00 MKD * / 1 kg)
68,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
34,00 ден.
ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ ЈАБОЛКО ЦРВЕН ДЕЛИШЕЦ
Содржжина 0.5 kg (97,00 MKD * / 1 kg)
97,00 ден.
КУЛЕН СОЛЕТА /КГ КУЛЕН СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (660,00 MKD * / 1 kg)
660,00 ден.
Прегледани