Продуктот е успешно додаден.

ТУНА БАДУКО ЦЕЛА ВО СОЈИНО МАСЛО 80Г

ТУНА БАДУКО ЦЕЛА ВО СОЈИНО МАСЛО 80Г
48,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000062
Информациии за производот "ТУНА БАДУКО ЦЕЛА ВО СОЈИНО МАСЛО 80Г"
Корисни линкови за "ТУНА БАДУКО ЦЕЛА ВО СОЈИНО МАСЛО 80Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ТУНА БАДУКО ЦЕЛА ВО СОЈИНО МАСЛО 80Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.

- 10,2 %

СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО ОВЧО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО ОВЧО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (385,00 MKD * / 1 kg)
385,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
Прегледани