Продуктот е успешно додаден.

ТОРТИЉА МЕКСИКАНА МУЧО 16/1 672Г

ТОРТИЉА МЕКСИКАНА МУЧО 16/1 672Г
149,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 017593
Информациии за производот "ТОРТИЉА МЕКСИКАНА МУЧО 16/1 672Г"
Корисни линкови за "ТОРТИЉА МЕКСИКАНА МУЧО 16/1 672Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ТОРТИЉА МЕКСИКАНА МУЧО 16/1 672Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
20,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (156,00 MKD * / 1 kg)
156,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
СЕМКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ /КГ СЕМКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (350,00 MKD * / 1 kg)
350,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (187,00 MKD * / 1 kg)
187,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
20,00 ден.
Прегледани