Продуктот е успешно додаден.

НАМАЗ РАСТИТЕЛЕН ХУМУС СЕМКИ ТИКВА 200Г

НАМАЗ РАСТИТЕЛЕН ХУМУС СЕМКИ ТИКВА 200Г
107,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 017568
Информациии за производот "НАМАЗ РАСТИТЕЛЕН ХУМУС СЕМКИ ТИКВА 200Г"
Корисни линкови за "НАМАЗ РАСТИТЕЛЕН ХУМУС СЕМКИ ТИКВА 200Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "НАМАЗ РАСТИТЕЛЕН ХУМУС СЕМКИ ТИКВА 200Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
АВОКАДО АВОКАДО
Содржжина 0.5 kg (349,00 MKD * / 1 kg)
349,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (156,00 MKD * / 1 kg)
156,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (187,00 MKD * / 1 kg)
187,00 ден.
ЦИТРОН ЦРВЕН ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
Прегледани