Продуктот е успешно додаден.

МЛЕКО БИТОЛСКО УХТ 2.8% 1Л

МЛЕКО БИТОЛСКО УХТ 2.8% 1Л
54,00 ден. * 56,00 ден. * (3,57% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000715
Информациии за производот "МЛЕКО БИТОЛСКО УХТ 2.8% 1Л"
Корисни линкови за "МЛЕКО БИТОЛСКО УХТ 2.8% 1Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "МЛЕКО БИТОЛСКО УХТ 2.8% 1Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (64,00 MKD * / 1 kg)
64,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.

- 3,17 %

КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (32,00 MKD * / 1 kg)
32,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.

- 6 %

СОК КОКА КОЛА 1.25Л СОК КОКА КОЛА 1.25Л
47,00 ден. 50,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (24,00 MKD * / 1 kg)
24,00 ден.
ЗЕЛКА МЛАДА/КГ ЗЕЛКА МЛАДА/КГ
Содржжина 1 kg
33,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.

- 11,11 %

ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г ШЕЌЕР ФРУКТ ФОЛИЈА 900Г
32,00 ден. 36,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (255,00 MKD * / 1 kg)
255,00 ден.
ЈАБОЛКО ГРИНИ ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.

- 5 %

ВОДА ИЗВОРСКА 1.5Л ВОДА ИЗВОРСКА 1.5Л
19,00 ден. 20,00 ден.

- 2,53 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ М 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ М 10/1
77,00 ден. 79,00 ден.

- 1,79 %

КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.

- 3,33 %

- 1,79 %

КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (309,00 MKD * / 1 kg)
309,00 ден.

- 4,49 %

Прегледани