Продуктот е успешно додаден.

СОК НЕКТАР АНАНАС 70% 1Л

СОК НЕКТАР АНАНАС 70% 1Л
110,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000007
Информациии за производот "СОК НЕКТАР АНАНАС 70% 1Л"
Корисни линкови за "СОК НЕКТАР АНАНАС 70% 1Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СОК НЕКТАР АНАНАС 70% 1Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.

- 21,43 %

ЧИПС ЧИПСИ СОЛЕН 230Г ЧИПС ЧИПСИ СОЛЕН 230Г
99,00 ден. 126,00 ден.
СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (529,00 MKD * / 1 kg)
529,00 ден.
ЦИТРОН ЦРВЕН ЦИТРОН ЦРВЕН
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
ЦИТРОН ЖОЛТ ЦИТРОН ЖОЛТ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.

- 12,5 %

- 12,5 %

- 12,5 %

Прегледани