Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
КОЛАЧИ КОКТЕЛ ФУРНА ДИМЕ 240Г
КОЛАЧИ КОКТЕЛ ФУРНА ДИМЕ 240Г
109,00 ден.
ПАДОБРАНЕЦ ФУРНА ДИМЕ 200Г
ПАДОБРАНЕЦ ФУРНА ДИМЕ 200Г
154,00 ден.
БАКЛАВА ФЕДОН 500Г
БАКЛАВА ФЕДОН 500Г
169,00 ден.
ТУЛУМБИ КОРКА 20/1
ТУЛУМБИ КОРКА 20/1
89,00 ден.
КОЛАЧИ ЗАФИР СИТНИ 500Г
КОЛАЧИ ЗАФИР СИТНИ 500Г
500,00 ден.
КОЛАЧИ МОЕ КОЛАЧЕ ПОСНО 300Г
КОЛАЧИ МОЕ КОЛАЧЕ ПОСНО 300Г
42,00 ден.
КАДАИФ ИФД 500Г
КАДАИФ ИФД 500Г
145,00 ден.
КЕКС НОБЛИЦЕ СЕНДВИЧ ВАНИЛА 550Г
КЕКС НОБЛИЦЕ СЕНДВИЧ ВАНИЛА 550Г
119,00 ден.
ГУРАБИЈА САНДЕЈ 400Г
ГУРАБИЈА САНДЕЈ 400Г
142,00 ден.
БИСКВИТ САНДЕЈ ВАНИЛА-КАКАО 350Г
БИСКВИТ САНДЕЈ ВАНИЛА-КАКАО 350Г
72,00 ден.
Прегледани