Продуктот е успешно додаден.

ГРАВ КАРНЕКС ПОСЕН 400Г

ГРАВ КАРНЕКС ПОСЕН 400Г
78,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000071
Информациии за производот "ГРАВ КАРНЕКС ПОСЕН 400Г"
Корисни линкови за "ГРАВ КАРНЕКС ПОСЕН 400Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ГРАВ КАРНЕКС ПОСЕН 400Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КАШКАВАЛ БУЧЕН КОЗЈАК КРАВЈИ /КГ КАШКАВАЛ БУЧЕН КОЗЈАК КРАВЈИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (395,00 MKD * / 1 kg)
395,00 ден.

- 3,65 %

ФИЛЕ СОЛЕТА ПИЛЕШКО ЧАДЕНО /КГ ФИЛЕ СОЛЕТА ПИЛЕШКО ЧАДЕНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (265,00 MKD * / 1 kg)
265,00 ден.
МАСЛИНКИ КОНФИТ БЕЗ СЕМКА 141-160 /КГ МАСЛИНКИ КОНФИТ БЕЗ СЕМКА 141-160 /КГ
Содржжина 0.15 kg (305,00 MKD * / 1 kg)
305,00 ден.
СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ОСОГОВСКО МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (316,00 MKD * / 1 kg)
316,00 ден.

- 26,05 %

ХАРТИЈА ЗЕВА БЕЛА 8/1+2 ХАРТИЈА ЗЕВА БЕЛА 8/1+2
159,00 ден. 215,00 ден.

- 2,53 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ М 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ М 10/1
77,00 ден. 79,00 ден.

- 1,79 %

ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л ЈОГУРТ БУЧЕН КОЗЈАК 1Л
55,00 ден. 56,00 ден.

- 17,02 %

МАРУЛА МАРУЛА
32,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (75,00 MKD * / 1 kg)
75,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.

- 12,68 %

- 15,22 %

- 20,75 %

- 13,33 %

БЕЈК РОЛС БРАН ПИЦА 80Г БЕЈК РОЛС БРАН ПИЦА 80Г
26,00 ден. 30,00 ден.

- 13,33 %

БЕЈК РОЛС БРАН ЧИЛИ 80Г БЕЈК РОЛС БРАН ЧИЛИ 80Г
26,00 ден. 30,00 ден.

- 45,03 %

СУШАРА ВИЛЕДА СТИЛ СУШАРА ВИЛЕДА СТИЛ
989,00 ден. 1.799,00 ден.

- 38,38 %

СУШАРА ВИЛЕДА ЕКСПРЕС СУШАРА ВИЛЕДА ЕКСПРЕС
289,00 ден. 469,00 ден.
ПАРМЕЗАН ГИДЕТИ ГУСТО /КГ ПАРМЕЗАН ГИДЕТИ ГУСТО /КГ
Содржжина 0.15 kg (809,00 MKD * / 1 kg)
809,00 ден.
Прегледани