Продуктот е успешно додаден.

КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 40%СЛАЈС 200Г

КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 40%СЛАЈС 200Г
138,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 016960
Информациии за производот "КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 40%СЛАЈС 200Г"
Корисни линкови за "КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 40%СЛАЈС 200Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 40%СЛАЈС 200Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (94,00 MKD * / 1 kg)
94,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (35,00 MKD * / 1 kg)
35,00 ден.
КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (687,00 MKD * / 1 kg)
687,00 ден.
КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈИ ВАКУМ КАШКАВАЛ ИДЕАЛ ШИПКА КРАВЈИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (610,00 MKD * / 1 kg)
610,00 ден.
КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ КАШКАВАЛ КОЗЈИ ОСОГОВСКИ ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (687,00 MKD * / 1 kg)
687,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (94,00 MKD * / 1 kg)
94,00 ден.

- 26,25 %

Прегледани