Продуктот е успешно додаден.

СОК НЕКТАР ПРАСКА 100% 1Л

СОК НЕКТАР ПРАСКА 100% 1Л
69,00 ден. * 79,00 ден. * (12,66% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000003
Информациии за производот "СОК НЕКТАР ПРАСКА 100% 1Л"
Корисни линкови за "СОК НЕКТАР ПРАСКА 100% 1Л"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "СОК НЕКТАР ПРАСКА 100% 1Л"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.

- 14,49 %

- 13,48 %

МАСЛИНКИ КАЛАМАТА БЕЗ СЕМКА ЛАРЏ 201-230 /КГ МАСЛИНКИ КАЛАМАТА БЕЗ СЕМКА ЛАРЏ 201-230 /КГ
Содржжина 0.15 kg (529,00 MKD * / 1 kg)
529,00 ден.
ВРАТ СОЛЕТА ЧАДЕН /КГ ВРАТ СОЛЕТА ЧАДЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (423,00 MKD * / 1 kg)
423,00 ден.
Прегледани