Затвори ги филтрите
од до
  •  
1 Од 2

- 7,27 %

МОРТАДЕЛА СОЛЕТА /КГ
МОРТАДЕЛА СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (268,00 MKD * / 1 kg)
289,00 ден. 268,00 ден.
Акција до: 30.04.2021

- 7,53 %

ШУНКА СОЛЕТА ДЕЛИКАТЕС /КГ
ШУНКА СОЛЕТА ДЕЛИКАТЕС /КГ
Содржжина 0.15 kg (258,00 MKD * / 1 kg)
279,00 ден. 258,00 ден.
Акција до: 30.04.2021

- 9,81 %

КУЛЕН СОЛЕТА /КГ
КУЛЕН СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (469,00 MKD * / 1 kg)
520,00 ден. 469,00 ден.
Акција до: 30.04.2021
ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДРВА /КГ
ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДРВА /КГ
Содржжина 0.15 kg (469,00 MKD * / 1 kg)
469,00 ден.
ШУНКА КОСИЉАК СПЕЦИЈАЛ /КГ
ШУНКА КОСИЉАК СПЕЦИЈАЛ /КГ
Содржжина 0.15 kg (229,00 MKD * / 1 kg)
229,00 ден.
ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ
ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (215,00 MKD * / 1 kg)
215,00 ден.

- 6,42 %

ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ
ПЕЧЕНИЦА КОСИЉАК ДИМЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (379,00 MKD * / 1 kg)
405,00 ден. 379,00 ден.
Акција до: 30.04.2021

- 5,15 %

СЛАНИНА ХАМБУРШКА СОЛЕТА  /КГ
СЛАНИНА ХАМБУРШКА СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (479,00 MKD * / 1 kg)
505,00 ден. 479,00 ден.
Акција до: 30.04.2021
ФИЛЕ СОЛЕТА ПИЛЕШКО ЧАДЕНО /КГ
ФИЛЕ СОЛЕТА ПИЛЕШКО ЧАДЕНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (265,00 MKD * / 1 kg)
265,00 ден.

- 15,53 %

ВРАТ КОСИЉАК СВИНСКИ НА ДРВА /КГ
ВРАТ КОСИЉАК СВИНСКИ НА ДРВА /КГ
Содржжина 0.15 kg (359,00 MKD * / 1 kg)
425,00 ден. 359,00 ден.
Акција до: 18.04.2021

- 2,51 %

ВРАТ СОЛЕТА ЧАДЕН /КГ
ВРАТ СОЛЕТА ЧАДЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (389,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден. 389,00 ден.
Акција до: 30.04.2021
ЧАЈНА КОБАСИЦА СОЛЕТА /КГ
ЧАЈНА КОБАСИЦА СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (499,00 MKD * / 1 kg)
499,00 ден.
ШУНКА ДЕЛИКАТЕС КОСИЉАК /КГ
ШУНКА ДЕЛИКАТЕС КОСИЉАК /КГ
Содржжина 0.15 kg (255,00 MKD * / 1 kg)
255,00 ден.
МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ
МОРТАДЕЛА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ
Содржжина 0.15 kg (355,00 MKD * / 1 kg)
355,00 ден.

- 9,19 %

ПРШУТ СОЛЕТА СВИНСКИ /КГ
ПРШУТ СОЛЕТА СВИНСКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (899,00 MKD * / 1 kg)
990,00 ден. 899,00 ден.
Акција до: 05.05.2021
СЛАНИНА КОСИЉАК ХАМБУРШКА ЧАДЕНА /КГ
СЛАНИНА КОСИЉАК ХАМБУРШКА ЧАДЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (420,00 MKD * / 1 kg)
420,00 ден.
ВРАТ КОСИЉАК СВИНСКИ ДИМЕН /КГ
ВРАТ КОСИЉАК СВИНСКИ ДИМЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (389,00 MKD * / 1 kg)
389,00 ден.
СЛАНИНА КОСИЉАК ХАМБУРШКА ДРВА /КГ
СЛАНИНА КОСИЉАК ХАМБУРШКА ДРВА /КГ
Содржжина 0.15 kg (469,00 MKD * / 1 kg)
469,00 ден.

- 7,13 %

СЛАНИНА ЗЛАТИБОРЕЦ ДИМЕНА /КГ
СЛАНИНА ЗЛАТИБОРЕЦ ДИМЕНА /КГ
645,00 ден. 599,00 ден.
Акција до: 30.04.2021
ГРАДИ МАЕСТРО ПИЛЕШКИ /КГ
ГРАДИ МАЕСТРО ПИЛЕШКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (210,00 MKD * / 1 kg)
210,00 ден.
СЛАНИНА КОСИЉАК ДОМАШНА /КГ
СЛАНИНА КОСИЉАК ДОМАШНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (469,00 MKD * / 1 kg)
469,00 ден.
ШУНКА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ
ШУНКА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ
Содржжина 0.15 kg (409,00 MKD * / 1 kg)
409,00 ден.

- 5,37 %

ПЕЧЕНИЦА ЗЛАТИБОРАЦ ДИМЕНА КЛАСИК /КГ
ПЕЧЕНИЦА ЗЛАТИБОРАЦ ДИМЕНА КЛАСИК /КГ
Содржжина 0.15 kg (529,00 MKD * / 1 kg)
559,00 ден. 529,00 ден.
Акција до: 30.04.2021
ЧАЈНА КОБАСИЦА ЗЛАТИБОРАЦ /КГ
ЧАЈНА КОБАСИЦА ЗЛАТИБОРАЦ /КГ
Содржжина 0.15 kg (619,00 MKD * / 1 kg)
619,00 ден.
1 Од 2
Прегледани