Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  
ШУНКА СОЛЕТА ДЕЛИКАТЕС /КГ
ШУНКА СОЛЕТА ДЕЛИКАТЕС /КГ
Содржжина 0.15 kg (259,00 MKD * / 1 kg)
259,00 ден.
ШУНКА КОСИЉАК СПЕЦИЈАЛ /КГ
ШУНКА КОСИЉАК СПЕЦИЈАЛ /КГ
Содржжина 0.15 kg (229,00 MKD * / 1 kg)
229,00 ден.
ШУНКА ДЕЛИКАТЕС КОСИЉАК /КГ
ШУНКА ДЕЛИКАТЕС КОСИЉАК /КГ
Содржжина 0.15 kg (255,00 MKD * / 1 kg)
255,00 ден.
ШУНКА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ
ШУНКА ПИК ВРБОВЕЦ /КГ
Содржжина 0.15 kg (375,00 MKD * / 1 kg)
375,00 ден.
ШУНКА ПИК ВРБОВЕЦ ФИНА /КГ
ШУНКА ПИК ВРБОВЕЦ ФИНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (485,00 MKD * / 1 kg)
485,00 ден.
ШУНКА МАЕСТРО /КГ
ШУНКА МАЕСТРО /КГ
Содржжина 0.15 kg (199,00 MKD * / 1 kg)
199,00 ден.
ШУНКА ВЕЗЕ ПИЛЕШКИ ГРАДИ /КГ
ШУНКА ВЕЗЕ ПИЛЕШКИ ГРАДИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (206,00 MKD * / 1 kg)
206,00 ден.
ШУНКА НЕО ДЕЛИКАТЕС СТИСНАТА /КГ
ШУНКА НЕО ДЕЛИКАТЕС СТИСНАТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (315,00 MKD * / 1 kg)
315,00 ден.
САЛАМА ПИК ВРБОВЕЦ СЕНДВИЧ /КГ
САЛАМА ПИК ВРБОВЕЦ СЕНДВИЧ /КГ
Содржжина 0.15 kg (439,00 MKD * / 1 kg)
439,00 ден.
ШУНКА ВИНДИЈА МИСИРКИНА ДЕ ЛУКС
ШУНКА ВИНДИЈА МИСИРКИНА ДЕ ЛУКС
Содржжина 0.15 kg (479,00 MKD * / 1 kg)
479,00 ден.
ШУНКА СОЛЕТА ПЕЧЕНА /КГ
ШУНКА СОЛЕТА ПЕЧЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (309,00 MKD * / 1 kg)
309,00 ден.
ШУНКА ГАВРИЛОВИЧ /КГ
ШУНКА ГАВРИЛОВИЧ /КГ
Содржжина 0.15 kg (375,00 MKD * / 1 kg)
375,00 ден.
ШУНКА ЛЕКЕР ПИЛЕШКА МАСЛИНКИ /КГ
ШУНКА ЛЕКЕР ПИЛЕШКА МАСЛИНКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (255,00 MKD * / 1 kg)
255,00 ден.
ШУНКА ГОРАНОВИЌ ПРЕМИУМ /КГ
ШУНКА ГОРАНОВИЌ ПРЕМИУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (415,00 MKD * / 1 kg)
415,00 ден.
ШУНКА ПИК ВРБОВЕЦ ДЕЛИКАТЕС ВАКУМ /КГ
ШУНКА ПИК ВРБОВЕЦ ДЕЛИКАТЕС ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (499,00 MKD * / 1 kg)
499,00 ден.
Прегледани