Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  
ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ
ГРАДИ ПИЛЕШКИ СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (199,00 MKD * / 1 kg)
199,00 ден.
ФИЛЕ СОЛЕТА ПИЛЕШКО ЧАДЕНО /КГ
ФИЛЕ СОЛЕТА ПИЛЕШКО ЧАДЕНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (259,00 MKD * / 1 kg)
259,00 ден.
ГРАДИ МАЕСТРО ПИЛЕШКИ /КГ
ГРАДИ МАЕСТРО ПИЛЕШКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (199,00 MKD * / 1 kg)
199,00 ден.
ГРАДИ НЕО ПИЛЕШКИ ДЕЛИКАТЕС /КГ
ГРАДИ НЕО ПИЛЕШКИ ДЕЛИКАТЕС /КГ
Содржжина 0.15 kg (262,00 MKD * / 1 kg)
262,00 ден.
ГРАДИ ВИНДИЈА ПИЛЕШКИ /КГ
ГРАДИ ВИНДИЈА ПИЛЕШКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (308,00 MKD * / 1 kg)
308,00 ден.
Прегледани