Затвори ги филтрите
од до
  •  
КУЛЕН СОЛЕТА /КГ
КУЛЕН СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (575,00 MKD * / 1 kg)
575,00 ден.

- 11,39 %

КУЛЕН ЗЛАТИБОРАЦ  ДОМАШЕН/КГ
КУЛЕН ЗЛАТИБОРАЦ ДОМАШЕН/КГ
Содржжина 0.15 kg (669,00 MKD * / 1 kg)
755,00 ден. 669,00 ден.
Акција до: 30.09.2022
КУЛЕН СОЛЕТА ДОМАШЕН ВАКУМ /КГ
КУЛЕН СОЛЕТА ДОМАШЕН ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (599,00 MKD * / 1 kg)
599,00 ден.

- 11,86 %

САЛАМА ЗЛАТИБОРАЦ ДОМАШНА /КГ
САЛАМА ЗЛАТИБОРАЦ ДОМАШНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (669,00 MKD * / 1 kg)
759,00 ден. 669,00 ден.
Акција до: 30.09.2022
Прегледани