Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
ПРШУТ СОЛЕТА СВИНСКИ /КГ
ПРШУТ СОЛЕТА СВИНСКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (879,00 MKD * / 1 kg)
879,00 ден.
ПРШУТ ГРЕИСИНГЕР СВИНСКИ /КГ
ПРШУТ ГРЕИСИНГЕР СВИНСКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (915,00 MKD * / 1 kg)
915,00 ден.
ПРШУТ СОЛЕТА ГОВЕДСКИ ПАРЧЕ /КГ
ПРШУТ СОЛЕТА ГОВЕДСКИ ПАРЧЕ /КГ
Содржжина 0.15 kg (1.370,00 MKD * / 1 kg)
1.370,00 ден.
ПРШУТ КРАШКИ КРАС ДЕЛИКАТЕСНИ /КГ
ПРШУТ КРАШКИ КРАС ДЕЛИКАТЕСНИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (1.100,00 MKD * / 1 kg)
1.100,00 ден.
ПРШУТ КРАШКИ БУТ  /КГ
ПРШУТ КРАШКИ БУТ /КГ
Содржжина 0.15 kg (739,00 MKD * / 1 kg)
739,00 ден.
ПРШУТ ГОРАНОВИЧ ЊЕГОШКИ СВИНСКИ /КГ
ПРШУТ ГОРАНОВИЧ ЊЕГОШКИ СВИНСКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (1.100,00 MKD * / 1 kg)
1.100,00 ден.
ПРШУТ КМЕЧКИ КРАС /КГ
ПРШУТ КМЕЧКИ КРАС /КГ
Содржжина 0.15 kg (999,00 MKD * / 1 kg)
999,00 ден.
Прегледани