Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
СЛАНИНА ХАМБУРШКА СОЛЕТА  /КГ
СЛАНИНА ХАМБУРШКА СОЛЕТА /КГ
Содржжина 0.15 kg (465,00 MKD * / 1 kg)
465,00 ден.
СЛАНИНА КОСИЉАК ХАМБУРШКА ЧАДЕНА /КГ
СЛАНИНА КОСИЉАК ХАМБУРШКА ЧАДЕНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (349,00 MKD * / 1 kg)
349,00 ден.
СЛАНИНА КОСИЉАК ХАМБУРШКА ДРВА /КГ
СЛАНИНА КОСИЉАК ХАМБУРШКА ДРВА /КГ
Содржжина 0.15 kg (399,00 MKD * / 1 kg)
399,00 ден.
СЛАНИНА КОСИЉАК ДОМАШНА /КГ
СЛАНИНА КОСИЉАК ДОМАШНА /КГ
Содржжина 0.15 kg (425,00 MKD * / 1 kg)
425,00 ден.
СЛАНИНА ПАНЦЕТА СОЛЕТА ДАЛМАТИНСКА
СЛАНИНА ПАНЦЕТА СОЛЕТА ДАЛМАТИНСКА
Содржжина 0.15 kg (599,00 MKD * / 1 kg)
599,00 ден.
Прегледани