Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  
СУЏУК ВЕЗЕ ШАРИ ВАКУМ /КГ
СУЏУК ВЕЗЕ ШАРИ ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.2 kg (214,00 MKD * / 1 kg)
214,00 ден.
СУЏУК КОСИЉАК НА ДРВО ВАКУМ /КГ
СУЏУК КОСИЉАК НА ДРВО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (249,00 MKD * / 1 kg)
249,00 ден.
КОЛБАС ГОРАНОВИЌ ЦРНОГОРСКИ /КГ
КОЛБАС ГОРАНОВИЌ ЦРНОГОРСКИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (520,00 MKD * / 1 kg)
520,00 ден.
КОЛБАС ПИК ПИКНИК 450Г
КОЛБАС ПИК ПИКНИК 450Г
185,00 ден.
КОЛБАС ПИК ТУРИСТ 220Г
КОЛБАС ПИК ТУРИСТ 220Г
105,00 ден.
КОЛБАС ПИК ПИКНИК 220Г
КОЛБАС ПИК ПИКНИК 220Г
105,00 ден.
КОЛБАС АВЕ СЕЛСКИ СЛАЈС 100Г
КОЛБАС АВЕ СЕЛСКИ СЛАЈС 100Г
89,00 ден.
КОБАСИЦА ПИК ЗИМСКА 100Г
КОБАСИЦА ПИК ЗИМСКА 100Г
93,00 ден.
КОЛБАС КОСИЉАК СЕЛСКИ ВАКУМ  /КГ
КОЛБАС КОСИЉАК СЕЛСКИ ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (239,00 MKD * / 1 kg)
239,00 ден.
КОЛБАС КОСИЉАК КРАЊСКИ ВАКУМ /КГ
КОЛБАС КОСИЉАК КРАЊСКИ ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (235,00 MKD * / 1 kg)
235,00 ден.
КОЛБАС КОСИЉАК ТЕНОК ВАКУМ /КГ
КОЛБАС КОСИЉАК ТЕНОК ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.2 kg (236,00 MKD * / 1 kg)
236,00 ден.
Прегледани