Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  

- 20,8 %

ШУНКА НЕОПЛАНТА СТИСНАТА 350Г
ШУНКА НЕОПЛАНТА СТИСНАТА 350Г
125,00 ден. 99,00 ден.
Акција до: 31.10.2019
ШУНКА ПИК ВРБОВЕЦ 350Г
ШУНКА ПИК ВРБОВЕЦ 350Г
135,00 ден.
ШУНКА АВЕ СЕЛСКА СЛАЈС 80Г
ШУНКА АВЕ СЕЛСКА СЛАЈС 80Г
109,00 ден.
ШУНКА АВЕ СВИНСКА ПАНВИТА 400Г
ШУНКА АВЕ СВИНСКА ПАНВИТА 400Г
122,00 ден.
Прегледани