Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
  •  
ГРАДИ ВЕЗЕ ШАРИ ПИЛЕШКИ ДИМЕНИ /КГ
ГРАДИ ВЕЗЕ ШАРИ ПИЛЕШКИ ДИМЕНИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (388,00 MKD * / 1 kg)
388,00 ден.
ГРАДИ ЛЕКЕР ПИЛЕШКИ ДИМЕНИ СЛАЈС /КГ
ГРАДИ ЛЕКЕР ПИЛЕШКИ ДИМЕНИ СЛАЈС /КГ
Содржжина 0.15 kg (289,00 MKD * / 1 kg)
289,00 ден.
САЛАМА ЦЕКИН ПАРИШКА 350Г 2+1ГРАТИС
САЛАМА ЦЕКИН ПАРИШКА 350Г 2+1ГРАТИС
136,00 ден.
САЛАМА ЛИЈАНОВИЧ ПИЛИ ЛАЈТ 350Г
САЛАМА ЛИЈАНОВИЧ ПИЛИ ЛАЈТ 350Г
52,00 ден.
САЛАМА ЛИЈАНОВИЧ ЏАЧКА 350Г
САЛАМА ЛИЈАНОВИЧ ЏАЧКА 350Г
52,00 ден.
ГРАДИ СОЛЕТА ПИЛЕШКИ МИНИ 400Г
ГРАДИ СОЛЕТА ПИЛЕШКИ МИНИ 400Г
74,00 ден.
САЛАМА ЗЛАТИБОРАЦ ПИЛЕШКА 100Г
САЛАМА ЗЛАТИБОРАЦ ПИЛЕШКА 100Г
87,00 ден.
Прегледани