Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
ШУНКА КОСИЉАК ДЕЛИКАТЕС
ШУНКА КОСИЉАК ДЕЛИКАТЕС
105,00 ден.
ШУНКА КОСИЉАК СПЕЦИЈАЛ
ШУНКА КОСИЉАК СПЕЦИЈАЛ
98,00 ден.
САЛАМА ПИК ПАНОНА ВРБОВЕЦ /КГ
САЛАМА ПИК ПАНОНА ВРБОВЕЦ /КГ
Содржжина 0.15 kg (719,00 MKD * / 1 kg)
719,00 ден.
САЛАМА ПИК ЗИМСКА 330Г
САЛАМА ПИК ЗИМСКА 330Г
249,00 ден.
САЛАМА ГАВРИЛОВИЧ МИЛАНО /КГ
САЛАМА ГАВРИЛОВИЧ МИЛАНО /КГ
Содржжина 0.15 kg (650,00 MKD * / 1 kg)
650,00 ден.
САЛАМА ПРИМА ПИК /КГ
САЛАМА ПРИМА ПИК /КГ
Содржжина 0.15 kg (725,00 MKD * / 1 kg)
725,00 ден.
САЛАМА АВЕ КРАЛСКА МИНИ 380Г
САЛАМА АВЕ КРАЛСКА МИНИ 380Г
205,00 ден.
САЛАМА АВЕ КРАЛСКА СЛАЈС 100Г
САЛАМА АВЕ КРАЛСКА СЛАЈС 100Г
64,00 ден.
САЛАМА ПИК ПАНОНА 100Г СЛАЈС
САЛАМА ПИК ПАНОНА 100Г СЛАЈС
94,00 ден.
САЛАМА БУДИМСКА ГОРАНОВИЌ 100Г
САЛАМА БУДИМСКА ГОРАНОВИЌ 100Г
75,00 ден.
Прегледани