Општини во кои има достава : Влае, Карпош ( 1,2,3,4),Козле, Центар, Аеродром, Лисиче, Кисела вода
Затвори ги филтрите
од до
  •  
ПЕЧЕНИЦА ГОРАНОВИЌ СУВА 100Г
ПЕЧЕНИЦА ГОРАНОВИЌ СУВА 100Г
129,00 ден.
ПРШУТ КМЕЧКИ КРАС 100Г СЛАЈС
ПРШУТ КМЕЧКИ КРАС 100Г СЛАЈС
150,00 ден.
ПРШУТ СТАРИ ЛИЈАН 80Г
ПРШУТ СТАРИ ЛИЈАН 80Г
142,00 ден.
ПЕЧЕНИЦА КРАС СЛАЈС 100Г
ПЕЧЕНИЦА КРАС СЛАЈС 100Г
125,00 ден.
ПАНЦЕТА КРАС ДИМЕНА СЛАЈС 100Г
ПАНЦЕТА КРАС ДИМЕНА СЛАЈС 100Г
125,00 ден.
ПРШУТ ПИК 100Г
ПРШУТ ПИК 100Г
145,00 ден.
Прегледани