Продуктот е успешно додаден.

ЦЕВИТАНА ПОРТОКАЛ 500Г

ЦЕВИТАНА ПОРТОКАЛ 500Г
162,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000560
Информациии за производот "ЦЕВИТАНА ПОРТОКАЛ 500Г"
Корисни линкови за "ЦЕВИТАНА ПОРТОКАЛ 500Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЦЕВИТАНА ПОРТОКАЛ 500Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (187,00 MKD * / 1 kg)
187,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (247,00 MKD * / 1 kg)
247,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (156,00 MKD * / 1 kg)
156,00 ден.
Прегледани