Продуктот е успешно додаден.

БОНБОНИ ПЕЗ МИКС 8.5ГР

БОНБОНИ ПЕЗ МИКС 8.5ГР
6,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000167
Информациии за производот "БОНБОНИ ПЕЗ МИКС 8.5ГР"
Корисни линкови за "БОНБОНИ ПЕЗ МИКС 8.5ГР"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "БОНБОНИ ПЕЗ МИКС 8.5ГР"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 13,04 %

ВОДА МАЈА 1.5Л ВОДА МАЈА 1.5Л
20,00 ден. 23,00 ден.

- 5,95 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1
79,00 ден. 84,00 ден.
ЈАГОДИ ЈАГОДИ
Содржжина 0.5 kg (149,00 MKD * / 1 kg)
149,00 ден.
ДОМАТИ ШЕРИ /КГ ДОМАТИ ШЕРИ /КГ
Содржжина 0.2 kg (348,00 MKD * / 1 kg)
348,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.

- 5,71 %

- 23,33 %

БЕЈК РОЛС БРАН ПИЦА 80Г БЕЈК РОЛС БРАН ПИЦА 80Г
23,00 ден. 30,00 ден.

- 10,23 %

Прегледани