Продуктот е успешно додаден.

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС ПИЦА 70Г

БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС ПИЦА 70Г
33,00 ден. * 39,00 ден. * (15,38% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 000624
Информациии за производот "БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС ПИЦА 70Г"
Корисни линкови за "БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС ПИЦА 70Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "БЕЈК РОЛС 7ДЕЈС ПИЦА 70Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.

- 15,38 %

КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (65,00 MKD * / 1 kg)
65,00 ден.

- 15,38 %

ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (71,00 MKD * / 1 kg)
71,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.

- 15,38 %

БЕЈК РОЛС БРАН СОЛ 80Г БЕЈК РОЛС БРАН СОЛ 80Г
33,00 ден. 39,00 ден.
Прегледани