Продуктот е успешно додаден.

ШПАГЕТИ РИСКОСА 4 500Г

ШПАГЕТИ РИСКОСА 4 500Г
47,00 ден. * 55,00 ден. * (14,55% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 005677
Информациии за производот "ШПАГЕТИ РИСКОСА 4 500Г"
Корисни линкови за "ШПАГЕТИ РИСКОСА 4 500Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ШПАГЕТИ РИСКОСА 4 500Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

- 14,55 %

МАКАРОНИ РИСКОСА 27 500Г МАКАРОНИ РИСКОСА 27 500Г
47,00 ден. 55,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (72,00 MKD * / 1 kg)
72,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.

- 14,55 %

МАКАРОНИ РИСКОСА 48 500Г МАКАРОНИ РИСКОСА 48 500Г
47,00 ден. 55,00 ден.

- 15,85 %

СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ СИРЕЊЕ БУЧЕН КОЗЈАК БЕЛО КРАВЈО /КГ
Содржжина 0.15 kg (326,00 MKD * / 1 kg)
326,00 ден.
ЈАБОЛКО ГРИНИ ЈАБОЛКО ГРИНИ
Содржжина 0.5 kg (29,00 MKD * / 1 kg)
29,00 ден.

- 14,55 %

МАКАРОНИ РИСКОСА 55 500Г МАКАРОНИ РИСКОСА 55 500Г
47,00 ден. 55,00 ден.

- 14,55 %

ШПАГЕТИ РИСКОСА 2 500Г ШПАГЕТИ РИСКОСА 2 500Г
47,00 ден. 55,00 ден.

- 14,55 %

МАКАРОНИ РИСКОСА 48 500Г МАКАРОНИ РИСКОСА 48 500Г
47,00 ден. 55,00 ден.

- 19,09 %

КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (39,00 MKD * / 1 kg)
39,00 ден.
УРДА ОСОГОВСКА КРАВЈА ВАКУМ УРДА ОСОГОВСКА КРАВЈА ВАКУМ
Содржжина 0.2 kg (154,00 MKD * / 1 kg)
154,00 ден.

- 14,55 %

МАКАРОНИ РИСКОСА 55 500Г МАКАРОНИ РИСКОСА 55 500Г
47,00 ден. 55,00 ден.

- 14,55 %

МАКАРОНИ РИСКОСА 50 500Г МАКАРОНИ РИСКОСА 50 500Г
47,00 ден. 55,00 ден.

- 14,55 %

МАКАРОНИ РИСКОСА 39 500Г МАКАРОНИ РИСКОСА 39 500Г
47,00 ден. 55,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ
Содржжина 0.15 kg (429,00 MKD * / 1 kg)
429,00 ден.
Прегледани