Продуктот е успешно додаден.

ДВОПЕК ЕЛИТЕ ИНТЕГРАЛЕН 180Г

ДВОПЕК ЕЛИТЕ ИНТЕГРАЛЕН 180Г
40,00 ден. * 54,00 ден. * (25,93% попуст)

Цената со вклучен ДДВ

  • 002315
Информациии за производот "ДВОПЕК ЕЛИТЕ ИНТЕГРАЛЕН 180Г"
Корисни линкови за "ДВОПЕК ЕЛИТЕ ИНТЕГРАЛЕН 180Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ДВОПЕК ЕЛИТЕ ИНТЕГРАЛЕН 180Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (47,00 MKD * / 1 kg)
47,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (37,00 MKD * / 1 kg)
37,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (87,00 MKD * / 1 kg)
87,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (71,00 MKD * / 1 kg)
71,00 ден.
КОМПИР КОМПИР
Содржжина 0.5 kg (50,00 MKD * / 1 kg)
50,00 ден.
МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ
Содржжина 0.15 kg (395,00 MKD * / 1 kg)
395,00 ден.
СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ СИРЕЊЕ ЗДРАВЈЕ МЕШАНО ВАКУМ /КГ
Содржжина 0.15 kg (343,00 MKD * / 1 kg)
343,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (168,00 MKD * / 1 kg)
168,00 ден.
МАРУЛА МАРУЛА
20,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (107,00 MKD * / 1 kg)
107,00 ден.
ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ ПИПЕРКИ БЛАГИ /КГ
Содржжина 0.5 kg (122,00 MKD * / 1 kg)
122,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (129,00 MKD * / 1 kg)
129,00 ден.
КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ КАШКАВАЛ ОСОГОВСКИ МЕШАН ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (490,00 MKD * / 1 kg)
490,00 ден.
АВОКАДО АВОКАДО
Содржжина 0.5 kg (282,00 MKD * / 1 kg)
282,00 ден.
МАСЛИНКИ ОЛИМП ЗЕЛЕНИ СО ПИПЕРКИ 181-200 /КГ МАСЛИНКИ ОЛИМП ЗЕЛЕНИ СО ПИПЕРКИ 181-200 /КГ
Содржжина 0.15 kg (340,00 MKD * / 1 kg)
340,00 ден.

- 25 %

ДВОПЕК ЕЛИТЕ БЕЛ 125Г ДВОПЕК ЕЛИТЕ БЕЛ 125Г
33,00 ден. 44,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (107,00 MKD * / 1 kg)
107,00 ден.

- 10,53 %

СОК НЕКТАР ПРАСКА 0.2Л СОК НЕКТАР ПРАСКА 0.2Л
17,00 ден. 19,00 ден.
Прегледани