Продуктот е успешно додаден.

ЧОКОЛАДО КИНДЕР 50Г

ЧОКОЛАДО КИНДЕР 50Г
37,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 000278
Информациии за производот "ЧОКОЛАДО КИНДЕР 50Г"
Корисни линкови за "ЧОКОЛАДО КИНДЕР 50Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ЧОКОЛАДО КИНДЕР 50Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (66,00 MKD * / 1 kg)
66,00 ден.

- 23,33 %

- 26,83 %

ЧОКО КИНДЕР БУЕНО 43Г ЧОКО КИНДЕР БУЕНО 43Г
30,00 ден. 41,00 ден.

- 29,63 %

Прегледани