Продуктот е успешно додаден.

ПИЛЕШКИ ПРСТИ ПЕРУТНИНА ПЕЧЕНИ 750Г

ПИЛЕШКИ ПРСТИ ПЕРУТНИНА ПЕЧЕНИ 750Г
289,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 002556
Информациии за производот "ПИЛЕШКИ ПРСТИ ПЕРУТНИНА ПЕЧЕНИ 750Г"
Корисни линкови за "ПИЛЕШКИ ПРСТИ ПЕРУТНИНА ПЕЧЕНИ 750Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ПИЛЕШКИ ПРСТИ ПЕРУТНИНА ПЕЧЕНИ 750Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (59,00 MKD * / 1 kg)
59,00 ден.

- 8,51 %

- 22 %

- 5,95 %

ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1 ЈАЈЦА ВЕЗЕ Л 10/1
79,00 ден. 84,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (52,00 MKD * / 1 kg)
52,00 ден.

- 26,14 %

КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ КАШКАВАЛ КАПОНЕ МОЦАРЕЛА ПИЦА /КГ
Содржжина 0.15 kg (326,00 MKD * / 1 kg)
326,00 ден.

- 3,65 %

СИРЕЊЕ БАЧИЛО КРАВЈО ВАКУМ СИРЕЊЕ БАЧИЛО КРАВЈО ВАКУМ
Содржжина 0.15 kg (267,00 MKD * / 1 kg)
267,00 ден.
Прегледани