Продуктот е успешно додаден.

БАТАК ПИЛЕШКИ ПЕРУТНИНА КРАТОК 800Г

БАТАК ПИЛЕШКИ ПЕРУТНИНА КРАТОК 800Г
229,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 009823
Информациии за производот "БАТАК ПИЛЕШКИ ПЕРУТНИНА КРАТОК 800Г"
Корисни линкови за "БАТАК ПИЛЕШКИ ПЕРУТНИНА КРАТОК 800Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "БАТАК ПИЛЕШКИ ПЕРУТНИНА КРАТОК 800Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (82,00 MKD * / 1 kg)
82,00 ден.
МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (73,00 MKD * / 1 kg)
73,00 ден.
ЛИМОН ЛИМОН
Содржжина 0.5 kg (62,00 MKD * / 1 kg)
62,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (55,00 MKD * / 1 kg)
55,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (104,00 MKD * / 1 kg)
104,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (62,00 MKD * / 1 kg)
62,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (103,00 MKD * / 1 kg)
103,00 ден.
ДОМАТ РОЗЕВ /КГ ДОМАТ РОЗЕВ /КГ
Содржжина 0.5 kg (138,00 MKD * / 1 kg)
138,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР 40% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ЕДАМЕР 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (599,00 MKD * / 1 kg)
599,00 ден.
МОРКОВ МОРКОВ
Содржжина 0.5 kg (51,00 MKD * / 1 kg)
51,00 ден.
Прегледани