Продуктот е успешно додаден.

ВИРШЛА ВУДИ СО КАШКАВАЛ 150Г

ВИРШЛА ВУДИ СО КАШКАВАЛ 150Г
65,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 003437
Информациии за производот "ВИРШЛА ВУДИ СО КАШКАВАЛ 150Г"
Корисни линкови за "ВИРШЛА ВУДИ СО КАШКАВАЛ 150Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ВИРШЛА ВУДИ СО КАШКАВАЛ 150Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

МАНДАРИНА МАНДАРИНА
Содржжина 0.5 kg (99,00 MKD * / 1 kg)
99,00 ден.
ДОМАТ ДОМАТ
Содржжина 0.5 kg (156,00 MKD * / 1 kg)
156,00 ден.
БАНАНИ БАНАНИ
Содржжина 0.5 kg (105,00 MKD * / 1 kg)
105,00 ден.
КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ КРАВЈИ 500Г КАШКАВАЛ ЗДРАВЈЕ КРАВЈИ 500Г
Содржжина 0.15 kg (642,00 MKD * / 1 kg)
642,00 ден.
КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ КАШКАВАЛ ОЛДЕНБУРГЕР ГАУДА 48% /КГ
Содржжина 0.15 kg (630,00 MKD * / 1 kg)
630,00 ден.
КРАСТАВИЦА КРАСТАВИЦА
Содржжина 0.5 kg (78,00 MKD * / 1 kg)
78,00 ден.
ПОРТОКАЛ ПОРТОКАЛ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
КОМПИР МЛАД /КГ КОМПИР МЛАД /КГ
Содржжина 0.5 kg (70,00 MKD * / 1 kg)
70,00 ден.
Прегледани