Продуктот е успешно додаден.

ВИРШЛИ ПЕРУТНИНА ЕКСТРА БИГ 250Г

ВИРШЛИ ПЕРУТНИНА ЕКСТРА БИГ 250Г
39,00 ден. *

Цената со вклучен ДДВ

  • 006475
Информациии за производот "ВИРШЛИ ПЕРУТНИНА ЕКСТРА БИГ 250Г"
Корисни линкови за "ВИРШЛИ ПЕРУТНИНА ЕКСТРА БИГ 250Г"
Читај, пишувај и дискутирај производиmehr
Коментари за "ВИРШЛИ ПЕРУТНИНА ЕКСТРА БИГ 250Г"
Внесете коментар
Коментарите ќе станат активни само после верификација.
Ве молиме внесете ги карактерите од сликата во текст полето

Полињата маркирани со * се задолжителни.

КРОМИД КРОМИД
Содржжина 0.5 kg (30,00 MKD * / 1 kg)
30,00 ден.

- 7,35 %

СОК КОКА КОЛА 1.75Л СОК КОКА КОЛА 1.75Л
63,00 ден. 68,00 ден.
КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ КАШКАВАЛ ЕДАМЕР АЛПЕН ХОФ 40% /КГ
Содржжина 0.15 kg (309,00 MKD * / 1 kg)
309,00 ден.
СОНЧОГЛЕД ЧЕЗА ЦРН ПЕЧЕН /КГ СОНЧОГЛЕД ЧЕЗА ЦРН ПЕЧЕН /КГ
Содржжина 0.15 kg (155,00 MKD * / 1 kg)
155,00 ден.

- 13,33 %

СЕМКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ /КГ СЕМКИ ЧЕЗА ПЕЧЕНИ /КГ
Содржжина 0.15 kg (299,00 MKD * / 1 kg)
299,00 ден. 345,00 ден.
МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ МАСЛИНКИ ЕЛИТА КАЛАМАТА 161-180 /КГ
Содржжина 0.15 kg (258,00 MKD * / 1 kg)
258,00 ден.
Прегледани